Bon appétit, à Paris #2
Vēlāk mums pievienojās vēl viena kolēģe un izvēlējās pastu ar krēmīgu trifeļu mērci un prošuto (vitināto šķiņķi)… te nu, draugi, man jābrīdina - šis ēdiens ir paredzēts tiem, kas patiesi izsalkuši - taljateli pastas plakanās sloksnītes krēmīgajā mērcē padziļinātā šķīvi ir “izgreznotas” ar iespaidīgu daudzumu caurspīdīgā prošuto - vismaz tā paciņa, ko iegādājamies delikatešu plauktos… bet - mums taču ir laiks un galdabiedri, tiksim galā, bez tam vielmaiņai palīdz lieliskais “mājas” vīns - patiesi iesaku daudz netērēt laiku, bet izvēlēties to - brīnišķīga aromāta un garšas buķete, līdz ar atraktīvu etiķeti garantēta!

Vai arī šeit http://www.laitev.lv/blogs/params/post/4516756/
Šiem restorāniem (un vēl diviem) ir viens īpašnieks, te atradīsiet vairāk informācijas
https://www.lepetititalien.eu/